Tamyn Alumnitapahtuma Yo-talolla

Valokuvan tiedot: Tampereen yliopiston ylioppilaskunta.
    Kuvassa on Tamyn puheenjohtajia ja pääsihteereitä vuosien varrelta

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy järjesti perjantaina 18.5.2018 klo 18–23 Alumnitapahtuman Yo-talolla. Osallistujina oli yhteensä noin 70 ylioppilaskunnan entistä ja nykyistä toimijaa 1960-luvulta nykypäivään saakka. Ohjelma koostui juonnoista, kolmesta puheesta, open mic -puheenvuoroista sekä livemusiikista. Tampereen yliopiston Alumni ry mainittiin alkujuonnossa yhtenä tapahtuman tukijoista ja mahdollistajista.
    Puheiden pitäjät olivat Tamyn nykyinen puheenjohtaja Sanni Lehtinen, YTHS:n toimitusjohtaja ja Tamyn alumnipuheenjohtaja Katariina Poskiparta sekä maisteri Simo Frangén. Open mic -puheenvuorot olivat todella suosittuja, ja niissä kuultiin tarinoita ylioppilaskunnasta eri vuosikymmenten ajalta. Livebändi soitti tapahtuman hengen mukaisesti hittejä aina 1950-luvulta nykypäivään saakka. Tapahtumassa tarjoiltiin kuohuviiniä sekä runsas fingerfood-buffet.
    Alumnitapahtuma toi yhteen ylioppilaskunnan toimijoita sukupolvirajojen yli, tarjosi osallistujilleen iloisia jälleennäkemisiä sekä lujitti alumnien yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Tiedotteen laati Tamyn yhteisöasiantuntija Johanna Hovilainen
    yrityssuhteet@tamy.fi, puh. 044 361 0204
    Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy

Tampereen yliopiston alumnisuhdetoiminta: Tampereen yliopiston Alumni

AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.