Tamyn Alumnitapahtuma Yo-talolla

   

  Valokuvan tiedot: Tampereen yliopiston ylioppilaskunta.
  Kuvassa on Tamyn puheenjohtajia ja pääsihteereitä vuosien varrelta

  Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy järjesti perjantaina 18.5.2018 klo 18–23 Alumnitapahtuman Yo-talolla. Osallistujina oli yhteensä noin 70 ylioppilaskunnan entistä ja nykyistä toimijaa 1960-luvulta nykypäivään saakka. Ohjelma koostui juonnoista, kolmesta puheesta, open mic -puheenvuoroista sekä livemusiikista. Tampereen yliopiston Alumni ry mainittiin alkujuonnossa yhtenä tapahtuman tukijoista ja mahdollistajista.
  Puheiden pitäjät olivat Tamyn nykyinen puheenjohtaja Sanni Lehtinen, YTHS:n toimitusjohtaja ja Tamyn alumnipuheenjohtaja Katariina Poskiparta sekä maisteri Simo Frangén. Open mic -puheenvuorot olivat todella suosittuja, ja niissä kuultiin tarinoita ylioppilaskunnasta eri vuosikymmenten ajalta. Livebändi soitti tapahtuman hengen mukaisesti hittejä aina 1950-luvulta nykypäivään saakka. Tapahtumassa tarjoiltiin kuohuviiniä sekä runsas fingerfood-buffet.
  Alumnitapahtuma toi yhteen ylioppilaskunnan toimijoita sukupolvirajojen yli, tarjosi osallistujilleen iloisia jälleennäkemisiä sekä lujitti alumnien yhteenkuuluvuuden tunnetta.

  Tiedotteen laati Tamyn yhteisöasiantuntija Johanna Hovilainen
  yrityssuhteet@tamy.fi, puh. 044 361 0204
  Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy

  Tampereen yliopiston alumnisuhdetoiminta: Tampereen yliopiston Alumni

  AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

  Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

  Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.

   Kommentoi

   Ota kantaa! Pysy kuitenkin asiassa ja muista hyvät tavat. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *