Patina ry:n juhlasitsit

  Historianopiskelijoiden ainejärjestö Patina ry juhli kymmenvuotiasta sitsikulttuuriaan lauantaina 18.11. Koivistonkylässä Aktia-laulutalolla, samassa paikassa, kuin melkein päivälleen kymmenen vuotta aiemmin. Järjestelytoimikuntaan kuului Patinan nykyisiä hallituslaisia ja juhlavastaavat, muutama alumni sekä ensimmäisiä sitsejä järjestämässä ollut bilevastaava vuodelta 2007. Vuoden 2007 puheenjohtaja toimi laulunjohtajana yhdessä vuosien 2012 ja 2017 puheenjohtajien kanssa.

  Alumnit olivat erittäin iloisia nähdessään sitsikulttuurin juurtuneen olennaiseksi osaksi Patinan toimintaa, vaikka alkuvaiheessa esitettiinkin epäilyksiä siitä, haluaako historianopiskelija juoda ja laulaa samaan aikaan. Samalla nykyisiä opiskelijoita muistutettiin siitä, miten perinteiden luominen vuosien jälkeen kantaa hedelmää. Aktiivisen sitsikulttuurin lisäksi ainejärjestöllä on jo yli 20-vuotinen perinne Tommy Tabermann –runonlausuntakilpailusta, johon myös moni alumni on osallistunut. Sitseilläkin kuultiin Tommyn runoja.

  Juhlasitseistä raportoi Jenni Lares
  Patina ry

   

  Tampereen yliopiston alumnisuhdetoiminta: Tampereen yliopiston Alumni

  AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

  Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

  Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.

   Kommentoi

   Ota kantaa! Pysy kuitenkin asiassa ja muista hyvät tavat. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *