Teknisen viestinnän juhlaseminaari Tampereen yliopiston alumneille

  Teknisen viestinnän juhlaseminaari, Frans Mäyrä juhlaesitelmä

  Tampereen yliopistossa aloitettiin teknisen viestinnän koulutus 20 vuotta sitten. Tekninen viestintä on monitieteinen ala, joka keskittyy teknisen informaation tuottamiseen eri kohderyhmille eri medioiden kautta. Merkkivuoden kunniaksi järjestettiin 27.11.2017 erityisesti teknisen viestinnän alumneille suunnattu juhlaseminaari. Mukaan ilmoittautui 109 henkeä, joista ilahduttavasti lähes puolet oli alumneja. Mukana oli alumneja peruskoulutuksen kaikilta vuosikursseilta, muutamasta täydennyskoulutusohjelmasta ja myös viime vuonna teknisen viestinnän koulutuksen käyneitä opiskelijoita.

  Juhlaseminaarin onnistui tavoitteissaan erinomaisesti. Alumneille se tarjosi tilaisuuden verkostoitua, mikä on pienellä alalla hyvin tärkeää. Se tarjosi alan ammattilaisille myös vahvoja sisältöjä. Ohjelma koostui pääasiassa alumnien esityksistä, ja aiheina olivat esimerkiksi DITA mukautuvassa suunnittelussa, lisätty todellisuus dokumentaatiossa, työssä jaksaminen ja kouluttautumisen hyöty.

  Tytti Suojanen, teknisen viestinnän lehtori, COMS/TaY

  Tampereen yliopiston alumnisuhdetoiminta: Tampereen yliopiston Alumni

  AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

  Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

  Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.

   Kommentoi

   Ota kantaa! Pysy kuitenkin asiassa ja muista hyvät tavat. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *