Hallat ry:n keväinen Alumnisauna keräsi tuvan täyteen kunnallistieteilijöitä

  Kuva: Maija Sieppi

  Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Hallat ry järjesti 31.3.2017 suuren suosion saavuttaneen Alumnisaunan tamperelaisella LuonnonHyvän saunalla. Kahdesti vuodessa järjestettävän Alumnisaunan tarkoituksena on koota yhteen vanhat ja nykyiset kunnallistieteiden opiskelijat rennon illanvieton merkeissä.

  Kaikkien aiempien Alumnisaunojen tapaan maaliskuinen tapahtuma pursusi väkeä noin neljänkymmenen vieraan edestä, mikä kertoo suuresta tarpeesta järjestää saunaillan kaltaista ohjelmaa. Jokaisella järjestämiskerralla paikalle on tullut vieraita, jotka eivät ole pitkiin aikoihin, kenties vuosiin, käyneet ainejärjestömme tapahtumissa. Samoin saunailtoihin ilmestyy aina joitakin uusia tuttavuuksia, joten tapahtuma on tärkeä myös verkostoitumisnäkökulmasta.

  On mukava huomata, kuinka Hallojen Alumnisaunoissa on aina mukavan seuran ja hyvien tarjoilujen siivittämä lämpimän leppoisa ilmapiiri. Hallat ry haluaakin toivottaa kaikki entiset ja nykyiset Hallat tervetulleiksi tuleviin Alumnisaunoihin sekä kiittää Tampereen yliopiston Alumni ry:tä tapahtuman tukemisesta!

  Ystävällisin terveisin,
  Linnea Mäkinen, puheenjohtaja
  Hallat ry

  Tampereen yliopiston alumnisuhdetoiminta: Tampereen yliopiston Alumni

  AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

  Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

  Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.

   Kommentoi

   Ota kantaa! Pysy kuitenkin asiassa ja muista hyvät tavat. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *