NÄTY TAPAHTUMATIEDOTE 50-VUOTISJUHLISTA

  Kuva: Riitta Yrjönen

  Teatterityön tutkinto-ohjelma Näty juhlisti 50-vuotista toimintaansa järjestämällä sunnuntaina 12.2.2017 vuosijuhlat. Paikalle oli kutsuttu kaikki Nätyn alumnit, entinen henkilökunta sekä runsaasti sidosryhmää yhteiskunnan eri alueilta. Päivän ohjelma alkoi juhlalounaalla, jonka jälkeen oli vuorossa pääjuhla Tampereen yliopiston juhlasalissa. Kaksituntiseen juhlaohjelmaan mahtui Nätyn historian eri vaiheilta peräisin olevien teatteri- ja musiikkiesitysten lisäksi puheita, joita pitivät muun muassa Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen sekä Näty-alumni, vuoden 2016 Nuoreksi näyttelijäksi valittu Laura Rämä. Pääjuhlaa seurasi Tampereen kaupungin tarjoamat juhlakahvit.

  Virallisen pääjuhlan jälkeen nykyiset nätyläiset ja Näty-alumnit jatkoivat juhlintaansa pitkälle iltaan Teatterimontussa, jossa nähtiin alumnien esittämää ohjelmaa, tavattiin vanhoja opiskelukavereita, tanssittiin ja laulettiin.

  Koko Näty henkilökuntineen ja opiskelijoineen osallistui vuosijuhlan suunnitteluun, valmisteluun ja järjestelyihin. Juhlapäivän aikaan saaminen vaati paljon työtunteja ja vaivannäköä, mutta yhteinen ponnistus tuotti upean ja ikimuistettavan juhlan.

  Tapahtumatiedotteen laati professori Pauliina Hulkko.

  Tapahtuma sai avustusta Tampereen yliopiston Alumni ry:ltä.

  Tampereen yliopiston alumnisuhdetoiminta: Tampereen yliopiston Alumni

  AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

  Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

  Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.

   Kommentoi

   Ota kantaa! Pysy kuitenkin asiassa ja muista hyvät tavat. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *