Vuosi mentorointia sai hyvän päätöksen

  Marraskuussa 2016 vuoden mittainen mentorointiprosessi sai päätöksensä Tampereen yliopiston Alumni ry:n tukemana ravintola Telakassa. Tilaisuuden järjestivät Mentorointiohjelman vetäjät, kasvatustieteiden tiedekunnan opiskelijat, Sari Korju ja Jasmin Rantanen. Päätöstilaisuuteen oli kutsuttu kaikki ohjelmaan osallistujat, mentorit ja aktorit. Osanottajia tilaisuudessa oli 12. Ohjelman päätöstilaisuudessa summattiin yhteen mentoroinnissa syntyneitä kokemuksia ja ajatuksia sekä päätettiin yhteinen, vuoden mittainen, prosessi. Päätöstilaisuus toimi myös kiitoksena osallistujille ja samalla tarjosi rennon verkostoitumismahdollisuuden kaikille ohjelmaan osallistuneille. Ilta meni mukavasti hyvän ruuan ja  innostavan keskustelun merkeissä.

  Haluamme Mentor ry:ssä jatkuvasti kehittää ohjelmaamme ja nostaa sitä muidenkin tiedekuntien ja yliopistojen tietoisuuteen. Mentoroinnista voi olla suuri apu omia uranäkymiään ja osaamistaan pohtivalle opiskelijalle, joka kaipaa työelämänäkökulmaa opintojensa tueksi. Myös jo työelämässä oleva mentori voi saada prosessista paljon itselleen. Mentorointiohjelma tukee hyvin myös alumnitoimintaamme. Sen avulla olemme onnistuneet kokoamaan alumniverkostoamme ja pitämään alumneihimme yhteyttä. Alumniyhteistyötä ylläpitämällä olemme kolmessa vuodessa keränneet hyvän verkoston, jonka avulla olemme hankkineet myös viime vuoden aktoreille sopivat mentorit.

  Ohjelmamme jatkuu myös tänä vuonna ja asiasta kiinnostuneita pyydämme olemaan yhteydessä tämän vuoden vetäjään Henri Veijalaiseen (veijalainen.Henri.T@student.uta.fi).

  Mentorointiohjelma kiittää kaikkia ohjelmaan osallistujia ja Tampereen yliopiston Alumni ry:tä yhteistyöstä! 

  Mentoroinnista raportoivat Jasmin Rantanen ja Sari Korju.

  Tampereen yliopiston alumnisuhdetoiminta: Tampereen yliopiston Alumni

  AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

  Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

  Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.

   Kommentoi

   Ota kantaa! Pysy kuitenkin asiassa ja muista hyvät tavat. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *