Kokeileva Hub-toiminta yhdistää opiskelijoita ja alumneja

Hub-tapahtuma

Ympäristöpolitiikan ja aluetieteen opiskelijat ja vastavalmistuneet järjestivät 23. tammikuuta Co-Learning Hub 0.0 -nimellä kulkeneen tapahtuman, jonka tavoitteena oli edistää vertaisoppimista, kokeiluja ja verkostoitumista.

Päivän aikana  kartoitettiin osallistujien osaamisalueita, kiinnostuksen kohteita ja kontakteja sekä testattiin uusia yhteiskehittämisen tapoja työpajoissa. Tähtäminenä oli järjestäytyä niin, että Hubin toiminta jatkuu säännöllisesti.

Iltaohjelmassa alumnit kertoivat urapoluistaan ja tutustuivat opiskelijoihin. Mukana oli yhteensä 11 alumnia. Lsäksi aluetieteen alumni Mikko Kyrönviita kävi kertomassa Hukkatila ry:n toiminnasta ja kokemuksista.

Hub-toiminta sai tapahtuman myötä vahvan startin ja jatkoa varten muodostettiinkin erilaisia työryhmiä. Hub-verkostoon kuuluu tällä hetkellä 81 jäsentä. Seuraava Hub 1.0 -tapahtuma järjestetään maaliskuussa.

Co-Learning Hub 0.0 -tapahtumasta raportoi Inna Ampuja, kuva Tiia Tanskanen

AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.

1 comment for “Kokeileva Hub-toiminta yhdistää opiskelijoita ja alumneja