Vinkit gradun tekoon tekijältä toiselle

Oma graduprojektini alkoi alkusysksystä. Syksyn ja alkutalven tuskailujen ja puurtamisen jälkeen graduni alkaa olemaan viimeisiä silauksia vaille valmis, vaikka se hieman ihmelliseltä tuntuukin.

Itselleni gradu tuntui alkuvaiheessa kovinkin valtavalta projektilta, enkä ollut varma miten saisin vietyä sen kunnialla loppuun. Nyt näin (lähes) valmiin gradun myötä voin todeta maalailleeni aivan liian suuria piruja seinille ja tehneeni joitain asioita vaikeimman kautta.

Jälkiviisas on aina helppo olla, joten kasasin oman kokemusteni perusteella muutaman vinkin gradun tekoon alla olevaan esitykseen. Mitä vinkkejä sinä antaisit gradua aloittelevalle opiskelijalle?

1 comment for “Vinkit gradun tekoon tekijältä toiselle

1. Auli Kulkki-Nieminen
        5.2.2016 at 9.30

Lisää vinkkejä gradun ja kandintyön tekijöille: