Alumniavustusta Hybris-tiedelehdelle

  hybris_kuvakaappaus

  Hybris on kolmesti vuodessa ilmestyvä esseistis-asiallinen tiedelehti, jota on julkaistu vuodesta 2008 alkaen. Lehti sai Alumni ry:n avustuksen tänä keväänä.

  Lehden julkaisemat artikkelit täyttävät akateemisen kirjoittamisen standardit, mutta niihin on helppo tarttua myös ilman aikaisempia taustatietoja aiheesta. Hybris tarjoaa matalan kynnyksen julkaisufoorumin etenkin perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille, mutta tekstiään voi tarjota kuka tahansa tieteellisen kirjoittamisen konventiot taitava. Numerot rakennetaan vaihtuvien teemojen ympärille.

  Hybriksen verkkosivuilla ilmestyy myös Minun utopiani -kolumnisarja, johon ovat kirjoittaneet monet tieteen, politiikan ja kulttuurin kärkinimet. Lisäksi ajankohtaisia reportaaseja ja arvioita julkaistaan numeroiden välissä ilmestyvässä Ajan hengessä -osiossa.

  Hybriksen pääasiallinen lukija- ja kirjoittajakunta koostuu 20–35-vuotiaista akateemisista nuorista aikuisista. Lehden toimituskunnan jäsenet ovat Tampereen yliopiston alumneja ja maisterivaiheen opiskelijoita.

  Lisätietoja Hybris-tiedelehdestä antaa päätoimittaja Matleena Sopanen.

  AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

  Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

  Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.

   Kommentoi

   Ota kantaa! Pysy kuitenkin asiassa ja muista hyvät tavat. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *