Alumniavustusta Hybris-tiedelehdelle

hybris_kuvakaappaus

Hybris on kolmesti vuodessa ilmestyvä esseistis-asiallinen tiedelehti, jota on julkaistu vuodesta 2008 alkaen. Lehti sai Alumni ry:n avustuksen tänä keväänä.

Lehden julkaisemat artikkelit täyttävät akateemisen kirjoittamisen standardit, mutta niihin on helppo tarttua myös ilman aikaisempia taustatietoja aiheesta. Hybris tarjoaa matalan kynnyksen julkaisufoorumin etenkin perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille, mutta tekstiään voi tarjota kuka tahansa tieteellisen kirjoittamisen konventiot taitava. Numerot rakennetaan vaihtuvien teemojen ympärille.

Hybriksen verkkosivuilla ilmestyy myös Minun utopiani -kolumnisarja, johon ovat kirjoittaneet monet tieteen, politiikan ja kulttuurin kärkinimet. Lisäksi ajankohtaisia reportaaseja ja arvioita julkaistaan numeroiden välissä ilmestyvässä Ajan hengessä -osiossa.

Hybriksen pääasiallinen lukija- ja kirjoittajakunta koostuu 20–35-vuotiaista akateemisista nuorista aikuisista. Lehden toimituskunnan jäsenet ovat Tampereen yliopiston alumneja ja maisterivaiheen opiskelijoita.

Lisätietoja Hybris-tiedelehdestä antaa päätoimittaja Matleena Sopanen.

AlumniavustuksetAlumniavustuksia myönnetään esimerkiksi erilaisten alumnitapahtumien, ”luokkakokouksien”, vierailuluentojen, työelämävierailujen ja mentorointiohjelmien toteuttamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

Alumniavustusta voidaan myöntää esimerkiksi kohtuullisiin tilavuokriin, tarvike- ja tarjoilukuluihin sekä markkinointikuluihin.

Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Tampereen yliopiston alumnirahastosta.