Teatterin ystävät kuulolle!

    Pauliina Hulkko ottaa Nätyn ohjat käsiinsä ensi syksynä
    Pauliina Hulkko ottaa Nätyn ohjat käsiinsä ensi syksynä

    Teatterin ja erityisesti Nätyn ystäviä hemmotellaan huomenna tiistaina radio Moreenin iltapäivässä. Pressiklubin Sonja Pyykkö sai nimittäin haastateltavakseen Tampereen yliopiston vastavalitun teatterityön professorin Pauliina Hulkon.

    Teatteritaiteen tohtori Hulkko on kokeilevan teatterin ammattilainen ja pyrkinyt ohjaustöillään murtamaan perinteisen teatterityön rajoja. Haastattelussa hän kertoo muun muassa minkälaisia näyttelijöitä maailma hänen mielestään tarvitsee sekä antaa maistiaisia suunnitelmistaan Nätyn varalle.

    Ole kuulolla.

    Iltapäivän ajankohtaismakasiini Verstas Moreenin taajuuksilla 98,4 MHz tiistaina 26.11. alkaen kello 16.

    Kuuntele Pauliina Hulkon haastattelu

      Kommentoi

      Ota kantaa! Pysy kuitenkin asiassa ja muista hyvät tavat. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

      Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *